Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaspisk ros



vildrosor blommar
vind sprider blad över hav

fångas av molnen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-19 18:34



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
fin och stämningsfylld naturskildring, på haiku-form
2009-11-07

  Eva Langrath VIP
Poetiska ord med vingar leder min tanke till Våga möta livet, vila i molnbädden.

Eva
2009-01-31

  Cris
luktar gott!!!
2007-02-19

  minette
ohhh,,vad vackert :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP