Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter min kustlinje.

 

Små stenar

som borde bli

mjukt runda

av vågornas kraft

förblir vassa.

 

För

varken då det är

ebb eller flod

skvalpar trösten

på min strand.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-02-19 18:35



Bookmark and Share


  Alvglans
å så fin.
särskilt
\"skvalpar trösten på min strand\"
Sorgligt men så vackert.
2007-02-20

  utstött
melodiös men långsam
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf