Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna människor

 

Vilsna människor

obegripliga tanka

 

Analys av det saknade

av det ständiga borttappade

 

Letar på gatan

analys av det funna

 

Vilsna människor

saknar begripliga tankar




Fri vers av Annette Andersson
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 22:46



Bookmark and Share


  Матрёшa
Så sant. Vilsn människor har inte ett logiskt tankesätt...
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson