Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ouch!*

Det kändes

Som om något

Flög upp

Och *bet* mig

Sa soldaten

Och beskrev

Hur en kula

Känns i vaden 

Precis så

Kände jag

När jag öppnade

Den där boken

Med dig

På insidan av pärmen

AND THEN I CRASHED INTO YOU

AND I WENT UP IN FLAMES

COULD HAVE BEEN THE DEATH OF M...

*tyst* av med radion, inte nu! 

Nåväl...vart var jag nu...

Just det...ett bett

Mitt *pekar* här

I mitten

Hårt

Som f*n

Det gjorde

ONT 

 




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-20 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina