Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh, never mind...

Mjukt hår

Hade han

Sa jag

Hur vet du det?

Sa hon

Du såg ju honom bara

På bild

Du...

Svarade jag

Vissa saker

Vet man bara 




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-02-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina