Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktade snedsteg

En dag

Gick han

På salsakurs

Och kom aldrig

Tillbaka

Jag antar

Att han dansade in

I någon annan

Hoppas

Att hon tar hand om dig

För du är fin

(Och att hon inte

Alltför ofta

Trampar dig

På tårna

- Det är mitt jobb) 




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-02-20 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina