Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om jag vill ha kvar er andras omtyckande också... Jag är ledsenknäpp nu... De ända som är normalt med mig nu, är att jag älskar er alla.


SNÄLL

 

Jag får höra av nästan alla

alla jag känner till

att de ser på mig som en snäll en.

 

Men i dina ögon

som jag verkligen försökt

att vara snäll med

så är det ett falskspel

från min sida.

 

O Gud

med all respekt för din plan för mig.

Om jag fick välja

så skulle det vara tvärtom.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-02-20 12:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kan man vara för snäll så man blir dumsnäll*;)
Ja och hos vem ligger problemet?
Vad ska man gör när man gör sitt allra bästaste
snällaste och det inte räcker till?
2007-02-20

  sabina stark
Riktigt bra och äkta. Den ärligheten är underbar och vacker. Puss för den.
2007-02-20

    sunnanvind
Vet att du är snäll.... Men man behöver inte känna sig snäll,bara för att man är det Lars!
Det är helt skilda saker...
Och är man lite elak ibland, betyder inte det att
man är en elak en!
Sedan kanske \'nån\' bestämt sig för att du
är en falskspelare, men hos vem ligger problemet då???
2007-02-20

  Cris
gott att du älskar..

i din dikt får du fram en känsla
hos mig..som berör mig Mycket
2007-02-20

    Lena Nilsson
Tråkigt att erkänna, men jag blir också lite misstänksam mot alltför \"snälla\" människor. Får en känsla av att dom gömmer något. Fast egentligen borde man ju kunna vara ärligt snäll också.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf