Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ro

jag sträcker ut handen
i den kalla
luften

försöker fånga
fallande snö

det är morgon
och solen
syns för första gången
på månader

i snön
syns spåren
efter de vilda
som regerar natten

inne i huset
sover barnet

med lätta
andetag




Fri vers av mgns
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-20 13:29



Bookmark and Share


  Teddy
Skön, enkel...en vardagsblick...Jag känner den utsträckta handen.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns