Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en lejonhona

 

 

Som en lejonhona

vars ungar hotas

blir jag när mina barn

behandlas illa

Hela mitt inre

vänder sig i vrede

och ett starkt behov

att skapa upprättelse växer 




Fri vers av Jojo
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-02-20 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo