Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samhörighet

 

 

snart

ska vi sätta avtryck

med våra vandringskängor

i den mjuka fjällmossan

ligga vid bäcken

höra den porla

och titta på

molnen




Fri vers av Jojo
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-20 15:58



Bookmark and Share


    eva m h
Låter härligt! Att uppleva fjällens storhet tillsammans.
2007-02-20

  Albert
är du fjällvandrare också?
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo