Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en middag, eftermiddag i säng.


Efter middag

Eftermiddagen föll
ner mellan lakan
svala smekningar vaknade

uppstod
igen från vila
har ingen uppfattning om tid
eller rum
du finns bara nu
alltid i mig
igen
vågen bär mig upp på dig
igen
kommer med dig
igen
tills att hjärtslagen ekar
pulsar dunkar
gungar evigt bort
alltid kvar
i mig




Fri vers av Donna
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-02-20 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donna