Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den starkaste kärleken

bildas där skillnaderna

är som störst

och hindren som flest.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 145 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:24



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Så Sant, Så Sant - Kärleken är en sjukdom som inte kan döljas. Ett ord, ett ögonkast, ja till och med tystnaden förråder den
2007-02-21

    sunnanvind
Ja. där får den lära sig att överleva...
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf