Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara tankar.

 

Det värsta är att detta

förmodligen bara är början

av digsaknaden.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:25



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Saknaden av den älskade, är som torrt väder saknar dagg
Som vanligt - Utmärkt skrivet
2007-02-21

    sunnanvind
Ja, men glöm inte att måste vara
förevigt!
2007-02-20

  Mia.
känslan som så väl känns igen...
Det är den som river så på insidan.
som vill ut.
Fint skrivet!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf