Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli

du ville inte
ha mig
som jag var

ville inte ha
vad jag ämnar
bli

så jag kan lika gärna
bli
det du inte vill
att jag ska
vara




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-20 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus