Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom igen, gör det!

gör det!
var inte så feg!
vad håller dig tillbaka?

våga!
sattsa!
kom igen, lev!

kom igen, säg nått
varför vågar du inte?

vem har skrämt dig?
vem har lärt dig att du inte är värd att få
allt vad du vill ha?

vilka är de att tala om för dig vad du vill?




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-07-10 21:11



Bookmark and Share


  angel of tears
jag tar oxå åt mig...lol...tror de flesta gör de:)
fetebra skrivet:)
2007-07-18

  Ummm~oh~yeah
Okej, jag ska! med eller utan våld, fast det lär bli med XD (ja, ajg tar åt mig XD)
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus