Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills tiden stannar

i tystnaden
i mörkret
höll vi varandra
så nära
och önskade
att det skulle vara
tills tiden stannar

i natten
i stillheten
älskade vi varandra
så nära
och önskade
att det skulle hålla
tills tiden stannar

i ljuset
i hjärtat
tog vi hand om varandra
så nära
och önskade
att det skulle förbli
tills tiden stannar




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 23:44



Bookmark and Share


  angel of tears
superfin:) blir varm innuti:) hoppas det var ömsesidigt:)
2007-07-18

  Ummm~oh~yeah
(Jag vill definitivt inte göra dig ledsen men) är du säker på att det var.. ömsesidigt? :\'/

Fett fin <3
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus