Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att skrika så det hörs

ofta när jag skriker
så är det ingen som hör
jag kan spräcka mina,dina trumhinnor
men det är ingen som hör
ingen som reagerar
fast jag skriker så det ekar

jag kan ta en megafon
och skrika
livets alla orättvisor
livets alla lyckliga ögonblick
ingen som hör, ingen som reagerar

ingen som ser.

jag kan skrika i direktsänd media
men det går in, det går ut.
avtrubbade jävlar som inte lyssnar

men jag har lärt mig, jag tror jag har förstått

konsten är kanske inte att skrika högt
konsten är kanske att skrika rätt meningar, använda rätt ord
konsten är kanske att vara många som skriker

så behöver man inte stå där ensam
och skrika.




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-08-03 13:22



Bookmark and Share


    Stormöga
japp...tillsammans är vi starka:)
2007-08-05

  Ummm~oh~yeah
Den här.. den här.. den här var muy guapo :) Om alla skriker samtidigt, så hör nog ingen, för alla skriker .. typ XD
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus