Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är verkligen jättefult .. men dock så sant ..


jag drömde

jag drömde igår
en konstig liten dröm
om et träd

i trädet var det
elastiska linor
som satt fast i får

som studsade upp och ner
upp och ner

och jag minns
att jag tänkte

\"borde inte någon ta ner de stackars fåren?\"

vart jag än kollade
på vart träd mitt öga skådade

var det får som studsade
upp och ner
upp och ner

i linor

och jag minns att jag tänkte

\"borde inte någon ringa en djurskyddsförening?\"




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-07-02 12:54



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
jättefult? Du har stavat fel på fint (:
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus