Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min verklighet

jag är så trött på att bli förnedrad
på att bli objektificerad
spyr av att bli ignorerad
så fort du blir gammal
oops - kasserad

titta upp, inte ner
gå! jag ber ...
är det enbart mina bröst du ser?
jag orkar inte mer

av den här skiten
borgarklassen är eliten
tjänar pengar på att göra mig sliten
tjänar på att jag känner mig liten

upp till kamp! upp till kamp!
slåss mot sexism och övertramp
använd vår ilska som avfyrningsramp!









Fri vers av Angel_Angelus
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 12:28



Bookmark and Share


    Stormöga
hm...denna har jag lyckats missa:/ men NU har jag hittat den! *stolt*
väldigt bra skriven tycker jag!
2008-06-26

  Ummm~oh~yeah
Den tänker jag skriva stort som fan och sätta upp lite här och där runt om i huset, ja. Bra va? :D
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus