Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men seriöst ..


you say fuck feminism, I say fuck you!

du säger att jag tjatar
att du blir särbehandlad också
att vi inte gör nått annat än gnatar

men vet du vad jag hatar??

Att du inte tycks förstå
att det jag föröker förklara
inte tycks dig nå!

Du snackar om att du vill hemma, leka med ungar och BRIO grisen
men om jag får högre lön och heltid
då behöver jag inte bli fastkedjad vid spisen!

och du kan ta ut din pappaledighet
spendera tid med din dotter, det vackraste du vet

Om det inte längre är självklart att jag ska jobba med barnomsorg
kommer du inte bli kallad pedofil
fattar du inget, vi kan göra en deal

men du lyssnar inte du vill inte höra på
för ord som jämställdehet
är visst för svårt för att förstå.




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-09 23:38



Bookmark and Share


  Fredrik78
Jag stannar gärna hemma med min framtida dotter!
Men jovisst så där är det, lagom trött på både det och andra fördomar/hat, sanningsenlig ska man väl vara också så jag kan erkänna att jag har fördomar och dubbelmoral jag också så klart!

Grym text, rapp, uppkäftig precis så den ska vara när man vill få något sagt! ;)
2007-08-09

  Ummm~oh~yeah
Oh ja. Men vi feminister, vi rakar oss inte under armarna, vi är lesbiska hela bunten och vi dyrkar Schyman.



Fatta vad otroligt grymt bäst denna var!!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus