Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min egen lollo som egentligen vill bli kallad Louise :) jagvet att det är kassa rimm och att det verkar som om det är tillgjort för att rimma, men allt är sant, min kaka skickade faktiskt godis i et tkuvär 50 mil en gång för att jag skulle bli glad


till min kaka


Du får mig att må bra
Du säger att jag förtjänar det jag vill ha

Du hjälper mig när jag har det svårt
Du hjälper mig när det är hårt

Du dömmer mig inte som andra gör
Du behandlar mig som sig bör

Du skickar godis i kuvär som jag får smaka
Du gör mig lycklig, du är min älsklings kaka

tack för att du finns :D




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-08-01 22:20



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Min lilla söta boll.. åh.. nu bidde kaka lycklig.. söta boll <3
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus