Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

 

vill jag ta allt jag upplever

fylla händerna

fulla med alla tusen bitar

 

blåsa bort dammet

sammanfoga till mosaik

ett liv i det vackra

 




Fri vers av molly crayons
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:47



Bookmark and Share


    Hannah
vacker text, även om den är kort så fastnar den
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons