Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under påverkan av berusningsmedel, skriven av min bror.


dikt av okänd författare

 

sluta pressa mig

jag kan inte

när du pressar mig

sluta

fuck you

nu drar jag

hej då

inte än

va görru?

 

.tystnad..

 

 

 

vi tycker på escape

så raderas

allt

 

the end




Fri vers av volatile
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-02-21 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile