Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leka

Jag vill
att vi ska
leka

Jag vill
leka
en kär lek

Jag vill
att
du ska vara
min lek

Vill du
leka med mig

kärleka
med mig




Fri vers av Donna
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-21 19:00



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Kul och söt ordlek!
2007-03-28

  Jer
Och om
lika barn
leka bäst,
vilken lek
kära barn
känns liksom
kär lek?
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Donna