Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon verkade gilla den...


Självförtroende(vers. 1)

[Raderar medelande]

 

Jag kan inte skriva.
Det blir bara fult, fult...Fult!
Och väldigt dåligt.

 

Önskar jag kunde
Kunde skriva som ni
Rörande.

 

Önskar jag vore
Vore precis som ni är
Speciell.



Men det kommer jag aldrig
För jag är bara



Jag.




Fri vers av Yster
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-02-21 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster