Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är bunda med varandra


Du trollbinder

Läser mellan rader
och känner
värmen som strålar

Du får mig att lysa likt Venus
Som solen tinar du upp

Jorden får du i gungning
och mitt hjärta gungar med

Med magiskt ljus du smeker
dig in i min sfär

I natten du rör vid mitt inre
jag darrar av välbehag

I sömnen kommer du till mig
och trollbinder mitt JAG











Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 02:02



Bookmark and Share


    JJ VIP
Det verkar som du blir svept i en underbar känsla, vackert berörande skrivet! Du ska få en applåd av mig för detta! Mvh. JJ.
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för