Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

 

 

Alldeles snart, ska du se

att fåglarna vaknar igen

de som sjöng för dig en morgon

men nu motats tillbaka av snö och vind

 

Alldeles hel ska du bli

när värmen tränger igenom

den hårda sköld runt om dig

som du så envist vägrar att släppa

 

Alldeles snart, ska du se

att livet kommer åter till dig

när dina ögon har öppnats för sanning

och du själv kan vagga din själ till ro

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-22 09:06



Bookmark and Share


  Albert
hoppet har börjat gro
känner jag
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo