Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MIn yngsta dotters känslor just nu!


Nisse


Skit på dej...Nisse
Jag hatar dej din lilla gris!
Stick åt tjockahejta
Kom aldrig mer tillbaks..!

Stick och lek med dom andra hästarna
Sen kan du väl gå och skita i hagen med dom.

Ha det så bra Nisse
med dina konstiga vanor




Övriga genrer av pärlan
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-02-09 17:02



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
observationsresa 1769 med Endeavour till Tahiti lär vara ursprunget till uttrycket "tjottahejti" - avlägsen plats. Tjockahejta var en lustig bastard för detta.
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan