Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du till och med stiger upp och lagar frukost till mej... o delar den stunden med mej...


Kärleksbombning


Du ger mej ingen chans

att komma undan

Du låter dina kärlekshandlingar

bomba sönder mitt försvar

Jag ligger söndertrasad på marken

du ser mej som jag är

Du samlar ihop mej med din kärlek

helar mej till livet




Fri vers av pärlan
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-10-18 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan