Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund, nära


Du ligger där nära mej på sidan
lutar huvudet mot handen
ser på mej med leende ögon
säger inte så mycket
men betraktar mej.

Jag ligger här på rygg nära dej
känner värmen från din kropp
är trött och vill sova tror jag
tittar in i dina leende ögon
mitt hjärta fylls av glädje
känner mej... uppvaktad...

Säger det till dej
och du skrattar till
men fortsätter att le
säger att du tycker att jag är rolig
som säger vad som faller mej in...




Fri vers av pärlan
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-01 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan