Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp


Naken
ligger du i sängen
Du bara är
naken

Doften från din kropp
anar jag
Nytvättad
Hårig
Lite vattendroppsglittrig

Drar girigt in
doften
i min näsa
Testosteron
Tvål
Du

Drar med handen
över din rygg
Du makar dej mot mej
Låter handen smeka
din hud
Strävt
Hårigt
Mjukt

Älskar din kropp
Säger det ofta
för så är det





Fri vers av pärlan
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-09-14 12:18



Bookmark and Share


    Solvinden
Jag känner rysninge från dina mjuka händer, känner doften av din andedräkt, känner din kärlek ät upp min kropp, älskar dig
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan