Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbet


Jobbet

job bet

Job vet

jo jag vet

vet jobbet

vad jobb är

från morgon

till kvällen




Fri vers av pärlan
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-14 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan