Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Igår i sängen
Ryggen som en vägg
stirrade in i den
kände mej plötsligt ensam

Saknade ditt ansikte
Även om du blundar
finns ögon
munnen
doften av din ande

Då vände du dej om
Mitt hjärta fylldes av glädje
att vi är två
Vänner
Älskande
Ögon, näsa, mun
Du
och jag




Fri vers av pärlan
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-09-13 08:25



Bookmark and Share


  stella
Så härligt att möta kärlekens ansikte!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan