Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dunkel


I nattens dunkel
finner vi varandra.

Vaknar av att du är hos mej
hett och intensivt

Du får mej att explodera
likt en nyårsraket på himlen

Låter nattens skuggor
återigen vagga mig till ro




Fri vers av pärlan
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-18 10:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och det small och det dånade...ljungeld måhända...härligt härligt kära poetissa!
2006-08-18

    Mama Pacha
Ohhh så härligt. Ryser!!! Grattis!
2006-08-18

  Fredrik Stillesjö
Hej pärlan!

Jag gillar den här fyrverkeriföreställningen! Hälsar Fredrik
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan