Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland går en hel dag

Dagarna går

ibland en hel dag

utan att vi hörs

Jag vet att du väntar

lika otåligt som jag

och ändå

väntar jag

innan jag skriver till dej.




Fri vers av pärlan
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-09-12 15:41



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja så sant, varför gör man egentligen så:/
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan