Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En iakttagelse, om livet tillsammans, två människor, länge, livgivande och näringsrikt.


Hans hennes

Hans andetag
är
hennes andetag
är hans
sedan tid
känner de
varann
vänner nära
i
kärlek och mod

När hennes
andetag upphör
hans
upphör
för näringen
försvann
och då finns
endast evighetens vila
kvar




Fri vers av Donna
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-02-22 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donna