Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kontroll

 

 

 

Hur fångar man dagen

när den flyr en ur händerna

när timmarna rinner mellan fingrarna

som solvarm sand på stranden

 

Hur tar man makt över sin vilja

när känslan är starkare än

allt förnuft och erfarenhet

och leder själen bort från självet

 

Hur fångar man livet

när man söker rustningar

istället för äkta frihet där

själ och hjärta förenas i sanning 




Fri vers av Jojo
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-22 14:12



Bookmark and Share


  Howlit
Ja...hur?
En av livets mest omtvistade frågor. Du präntar ner dom med en klang av vemod, samtidigt som jag skönjer nyfikenhet o en vilja att... Vilja.

Kram/Mija
2007-02-24

  Albert
verkligen en höjdare!!!
du skriver verkligen fint!
och tänka
2007-02-22

  Marreb
Åh, vilken fin! Snyggt beskrivet, både stilistiskt och innehållsmässigt. Tycker allra bäst om sista avsnittet.
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo