Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outslagen

 

 

se henne

håll henne

säg henne

att det du ser

är något vackert

då kanske hon slår ut

och blir en väldoftande blomma

som du kan plocka

och bevara




Fri vers av Jojo
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-22 14:52



Bookmark and Share


  Rosmarin
Mycket grafiskt vacker text med längre och längre rader och den längsta raden ser jag också som textens vändningspunkt.

Många undertoner, fin och lite skrämmande, reagerar också på det att hon ska bli plockad.
2007-02-23

  Albert
nej, man får inte plocka blomman!!! för fanken!
2007-02-22

  Albert
blomman öppnar sig och ler när solen lyser på den

jag är en blomma
lys på mig
så öppnar jag mig

ler
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo