Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men jag har lärt mig att inte leka med elden...


Kyliga spår efter värmande kyssar

 

 

Jag målar världen kall

i saknad av dina

kyssar

som krossade hela min värld

i glasbitar

och jag skulle


krossa den igen

(för femte gången)

 

om jag bara fick känna

värmen sprida sig

genom kroppen

lika snabbt som

fjärilarna i min mage.




Men älskade

du vet väl att jag hatar dig

 

lite mer än jag egentligen gör.

 




Fri vers av Yster
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-02-22 16:51



Bookmark and Share


    Enannan
äkta männsklighet!
vacker!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster