Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar mina lungor var starka nog


Du...

jag har sett stjärnorna slockna i dina underbara ögon.

Det du en gång trodde på är nu dött.

Jag vill stå vid din sida och värma dig.

Jag vill blåsa liv i din själ.

Åh.. om bara mina lungor var starka nog.




Fri vers av Noyle
Läst 1326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-22 21:08



Bookmark and Share


  ettjag
en kort text med väl valda ord som förmedlar så mycket och berör djupt, vackert men sorgset! applåd!
2007-07-12

    Agneta VIP
Så fint... jag vet knappt vad jag sak säga... bara.. fortsätt fortsätt att skriva så bra...
2007-07-07

  Elvira.L
Väldigt vackert!...Om att vilja hjälpa någon men inte riktigt kunna det...hade också velat kunna blåsa liv i folks själar men tyvärr går det inte...oftast inte iallafall, men det är värt att försöka
2007-06-14

    Caprice <3,
Snälla, blås liv i mitt huvud så jag kan få fram såna underbara dikter!
Jättevacker, sorglig
Klart träffsäker
2007-06-10

    Livia.W
Helt underbar.
Jag fick tårar i ögonen, den var så himla underbar.
2007-06-07

    Miranda_singer
åh, vilken kärleksfull å härlig dikt!!
2007-03-24

  Daniela Linder
Supervacker. helt klart värd att bokmärkas!
2007-03-13

    bottle of pop
den här gillar jag.
2007-03-08

  Fidde J
Fin skrivet, tillägnat en vän. Man vill ha dem hela livet. De betyder allt! Vacker..
/F
2007-03-01

    Skymningens Miia
Precis en sådan vill jag skriva!!! :\'\'( *bli tårögd*

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelt underbar!! \'snyft,snyft\' Jag dånar!

Wow, den måste jag absolut bokmärka och spara som favorit!!

*snyfta till*

Underbart, underbart fantastiskt!
2007-02-26

  SusanneStrömstedt
Gillar och bokmärker :)
2007-02-24

  Sanchez VIP
fint skrivet, jag gillar lungor :)
2007-02-24

    Tuva Lisa**
Så sorlig, men så undebar !
2007-02-24

    JJ VIP
En svaghet vill stärka en annan svaghet, jag gillar det du fångar! Mvh. JJ.
2007-02-23

    sister band-aid knees
riktigt bra formulerat, \"om mina lungor var starka nog.\"
2007-02-23

    seratonin
Jag önskar också att mina lungor var starka nog.
Vet inte ens om de orkar fylla luften som behövs för att jag ska andas.

Riktigt bra dikt, gillar din stil hehe :)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Noyle