Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och nervänd baksmälla

 

Med en ros i handen

lämnar jag scenen

bakstags

efter att ha läst

En liten Kram

för

kanske 300 personer.

 

 

Nervositeten som plågade

mig innan uppträdandet

förvandlades till en

lättad

upp och ner vänd bakfylla

efteråt

när applåderna

bländade min själ.

 

Gud så härligt det

var att uppträda.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-22 21:56



Bookmark and Share


  Azerola
Ja applådena skall ljuda och skalla. Tänk vilken underbar känsla att få hålla den rosen i handen efter detta fantastiska sceniaro. Så den rödaste roeen får du av mig.
2007-02-24

  Carl O Andersson
Alltså en GOD baksmälla.
Skilnaden mellan Dig och mig är att jag
Tyvärr så kan jag inte, på grund av mitt leverne, riktigt bedöma om jag har huvudvärk eller lider av baksmälla
2007-02-23

    Lena Nilsson
Grattis! Uppträder du söder om schtaaan nån gång? I huvudschtaaan?
2007-02-23

  Lilla My* VIP
Vilken härlig upp o nervänd baksmälla du fick!!
Vad roooligt att det gick så bra o vilken härlig känsla det måste vara att ha gjort det!!! Grattis***
2007-02-23

    sunnanvind
Ja du ser! Roligt att det gick så bra! Ta med dig känslan nu o låt den stanna så länge så den rotar sig!!!
2007-02-22

  thyra
Grattis! Känner i texten din avslappnande glädje.
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf