Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ(v)antändning

nattens kugghjul
stannar upp

släpper upp mig
till ytan

sinnet självantänder
ögonen öppnas

långsamt orienterad
tillbaka från resan

drömmar bleknar
minnet sviker

intrycken består
på näthinnans duk




Fri vers av mgns
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-23 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns