Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22 feb. kl 22.

en kvällsfundering




kall

 

 

Vem ville värma mina

stelfrusna händer

när jag bad om

lite närhet?

Men anklagelsen

är inte helt rättvis

för han som inte ville

kan inte veta att

jag frusit till is




Fri vers av Jojo
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-23 08:51



Bookmark and Share


    Panta rei
Om jag ändå vetat, så skulle jag tinat dig med min värme… ;-)
2007-02-23

  Rosmarin
Det är väl det som är det svåra, att tala om att man frusit till is. Bra skrivet!
2007-02-23

  Albert
kan han inte det?
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo