Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kärlekstankar

Önskan och längtan
så svår att klä i ord
drömmarna vävs
av önskan och längtan

Glädjen i närhet
till den man älskar
glädjen i närhet
ökar med kärlek

samhörighet befrämjas
av tillit och värme
samhörigheten ökar
av respekt och värme




Övriga genrer av britt-marie VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-23 10:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
jättefin!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP