Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want to be able to

Jag vill inte leva i nuet
där finns bara ångest för framtiden
och ånger från det förgångna

det finns också saknad
och den är så stark att den sticker hål i min fasad

Jag är så rädd
rädd för att leva för stunden
rädd för att inte orka
rädd för att ångra
för att inte längre veta

Jag vet att jag inte kommer försvinna
jag är inte den som slutar vandra utan orsak
frågan är bara om det är värt det





Fri vers av AVGAS
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-02-23 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS