Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi inte vet \"lider\" vi inte av

Jag försöker inte ens
vill inte lura dig till att säga sanningen
Jag nöjer mig med din lögn
den gör mig trygg
Jag inbillar mig att den är sann
det blir lättare att andas

det jag inte vet lider jag inte av

Jag ljuger för dig jag med
rakt upp i ditt ansikte
ditt tillitsfulla ansikte
trots ångesten i hjärtat

Du vet men du nöjer dig med min lögn
den gör dig trygg
det blir lättare att andas

det du inte vet lider du inte av

Det är lögnerna som har skapat oss
dig och mig, tillsammans
vi hade inte klarat oss utan dem
det är inget vi talar om
men båda vet
vad som döljer sig under ytan

Det vi inte vet lider vi inte av
\"verkligen!\"




Fri vers av AVGAS
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-23 17:20



Bookmark and Share


  joss
\"det blir lättare att andas\" fastnade för den biten. jag tycker att innehållet är mycket bra, taget ur en väl befintlig verklighet.
mycket bra
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AVGAS