Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄMNVIKT

Man ska vara normal
sådär mittimellan
Inte vara för snygg
Inte för ful
Inte för glad
och inte heller för sur

Livet handlar om att balansera
det är en balansgång
du måste vara stabil
för att bli accepterad
som en våg
där bara en siffra är rätt

allt är ett spel
man måste följa reglerna
gå i det raka ledet

det gäller att ha jämnvikt
inte vara för mycket
inte vara för litet

ställa sig imitten på gungbrädan

balansera balansera
det är svårt
att få jämnvikt på vågen
halva vikten på ena sidan
halva på andra

Lutar du över för mycket
ramlar ur det städat ledet
då är det kört
det är över




Fri vers av AVGAS
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS