Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no hard feelings

Alla är förbi henne
deras livscykel anlände i tid
Hennes är fortfarande på reperation

Hon står själv och väntar på perrongen
utlämnad från de andras gemenskap

Hon är inte rädd, inte längre
Hennes känslor har sedan länge varit
blockade

Trots de 15 minusgraderna
och den inbitna kylan
fryser hon inte

Hon är för kall
utanpå och innanpå

hela hon
har frysit till is

Hennes väntan har gjort henne hård
snälla låt henne få tinas




Fri vers av AVGAS
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-02-23 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS