Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Du och jag

viskar ditt namn

 

Du och jag

tänker varma tankar

 

Du och jag

tillsammans

 

Du och jag

skulle inte klara det utan dig

 

Du och jag

ler vid bara tanken

 

Du och jag

det finns inget mörker

 

Du och jag

jag är nästan lycklig

 

Du och jag

vi är kärlek

 

Du och jag

världen är underbar

 

Du och jag

lägger handen på din kista

 

Du och jag

farväl,

 

 




Fri vers av AVGAS
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-02-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS