Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, förlåt mig

du var
snäll
omtänksam
pålitlig
kärleksfull
rolig
underbar
min bästa vän

men du
svek mig
hånade mig
ljög
glömde
missförstod

det enda jag vill är att förlåta
glömma alla tårar jag spillt över dig
om jag bara kunde

förlåt,
ett ynkligt ord
om jag bara kunde ta det till mig
men förlåt gör ont
förlåt skär sig mot huden
förlåt river fram alla gamla sår
de blir åter svåra att täcka

jag kan förlåta mycket men inte allt
inte det du gjorde
du förstörde mig
den jag var
bröt mig itu
jag var halv

kan ett förlåt laga mig
kan du laga mig
NEJ

så snälla
försök inte mer
låt mig bara
få pröva mina steg igen
utan dig

jag vill läka
ibland kunna kalla mig lycklig
kunna gömma mina sår
bygga min nya fasad

förlåt, helar inte min trasiga värld
det måste jag göra
ensam





Fri vers av AVGAS
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-02-23 18:04



Bookmark and Share


  joss
\"kan ett förlåt laga mig\" I like it.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AVGAS